Hoppa till innehåll

Micklin

Ett mycket ovanligt efternamn.

Här har vi samlat information om efternamnet Micklin. Du kan se hur många som heter det, varifrån namnet kommer och hitta liknande efternamn.

Vad betyder och härstammar efternamnet Micklin ifrån?

Micklin kommer från Frankrike från början. Vi har tagit bort apostrofen på bokstaven c då ingen kunde uttala det. På franska uttalas det Misscle.

Källa: Daniella - Användarbidrag

Hur många heter Micklin i efternamn i Sverige?

Det finns 7 personer i Sverige som heter Micklin i efternamn. Det finns ingen (eller som mest en) person som heter Micklin i förnamn.

Källa: SCB. Antal personer med efternamnet 2022-12-31. Det kan dock finnas ytterligare personer som heter Micklin i efternamn men då som en del av ett "dubbel-efternamn".

Historik

I digrammet nedan kan du se hur många personer som har burit efternamnet Micklin mellan åren 2020 och 2022.

Antal personer med efternamnet Micklin

2019 och tidigare rapporterade SCB bara data om det fanns minst 10 personer som bar ett visst efternamn. Från år 2020 räcker det dock att två personer bär namnet för att ett efternamn ska komma med i statistiken. Därför kan det saknas data i diagrammet ovan före år 2020 trots att det kan ha funnits (upp till nio) personer med efternamnet Micklin även då.

Efternamn som liknar Micklin

Gillar du efternamnet Micklin och vill hitta andra efternamn med liknande stavning? Då kanske något av dessa efternamn kan vara intressant.

Föreslå ändringar

Vet du vad efternamnet Micklin betyder eller härstammar ifrån? I så fall får du gärna föreslå en ny betydelse.

Bild / infographic

Du får gärna dela denna bild i sociala medier eller på din blogg. Länka gärna tillbaka till denna sida.