Hoppa till innehåll

Mest klickade namnen 2021

Allt om namns redaktion
Publicerad 31 Dec 2021
Illustrationsbild till artikeln

År 2021 är till ända och vi har sammanställt en lista med de namn som har fått flest klick under det gångna året. Det här är alltså namnen som ni besökare varit mest nyfikna på!

Det allra populäraste namnet på alltomnamn.se under 2021 var Lo, ett kort könsneutralt namn som har ökat i popularitet under många år. På andra plats på listan ligger Alice, ett namn som har legat väldigt högt upp på Namntoppen i hela 15 år. På tredje plats på listan över de mest klickade namnen år 2021 hittar vi Charlie. Även det är ett könsneutralt namn som varit populärt under många år.

Ett namn sticker ut i listan är Lunabelle, det femte mest klickade trots att endast 11 personer i Sverige heter så. Kanske kommer intresset sig av att influencer-paret Jocke och Jonna Lundell fick en dotter 2018 som de kallade Lunabelle. 2022 års namnraket?

Listan nedan är sorterad efter hur många visningar namnet hade här på alltomnamn.se under 2021. Antalet som visas till höger i listan är antalet personer i Sverige som bär namnet som förnamn. Klicka på ett namn för att se vad det betyder, hur många nyfödda som får det med mera.

Läs mer